Отстъпка за Лига Европа на УЕФА

Насладете се на 5% отстъпка при наем на автомобил в цяла Европа.

Независимо дали се стягате за играта, или за дълго пътуване, Enterprise Rent-A-Car подкрепя феновете, за да направи пътуването им възможно най-лесно.

  • Отстъпка, валидна за всички футболни фенове и Лига Европа на УЕФА
  • Офертата се приема във всички участващи летища и съседни офиси в Европа
  • Валидна е за наемания, които приключват преди 1 юни 2021 г.

Правила и условия:

1. Когато предоставите референтния клиентски номер UELFANS по време на резервацията, тази оферта ви дава право на 5% отстъпка от основната ставка за наемане на превозно средство само при заплащане по-късно и заплащате сега дневните ставки за отдадена под наем, направени по време на резервацията за времето на вашата резервация за отдаване отдадена под наем на превозно средство (период на отдаване под наем).

2. Тази оферта е налична в участващите офиси на Enterprise Rent-A-Car в Европа и Близкия изток. Свържете се с местния клон, за да проверите дали офисът участва в тази оферта, преди да направите вашата резервация.

3. Тази оферта е валидна за всички резервации, направени на или след 31.08.2019 г., и периоди на отдаване под наем, завършени преди 01.06.2021 г., и не важи за периоди на отдаване под наем, надвишаващи 27 дни.

4. Тази оферта важи за всички класове на превозните средства, налични по времето на резервацията.

5. Всички шофьори трябва да са на 25 или повече години. Лицата на възраст от 25 до 29 години може да наемат превозно средство от клас A до F, миниван или какъвто и да било ван. За всички други класове на автомобили водачите трябва да бъдат на 30 или повече години, освен ако не е разрешено от местното законодателство. Възможно е да се прилагат други възрастови ограничения и такси за млади шофьори спрямо държавите за отдаване под наем.

6. Освен ако не е посочено друго, тази оферта не се прилага за никакви допълнителни такси, включително допълнително освобождаване от отговорност за излишък, начислявания за еднопосочно наемане, начислявания за гориво, начислявания за придружаващ шофьор и млад шофьор, наемане на допълнителни елементи, включително, но не само, детски седалки, вериги за сняг, напречни греди и навигационно ръководство.

7. Услугата за взимане и оставяне е предмет на географски ограничения. Свържете се с вашия клон за отдадена под наем за повече подробности.

8. Тази оферта зависи от наличността на превозното средство и не може да се използва заедно с други промоционални оферти, намалена тарифа, предишни или съществуващи резервации.

9. Тази оферта и тези правила и условия са допълнение към и не заменят никакви условия на споразумението във връзка с вашия наем, който съдържа важни разпоредби, свързани с наемането на каквото и да е превозно средство, и които ще продължат да се прилагат в пълна степен за наема.

10. Тази оферта и тези правила и условия и всички спорове или искове, произтичащи от или във връзка с тях, се уреждат от английското законодателство и можете да заведете съдебно производство по отношение на тази оферта и тези правила и условия в английските съдилища. Ако пребивавате в Европейския съюз, можете да заведете съдебно производство по отношение на тази оферта и тези правила и условия в английските съдилища или съдилищата на държавата членка на Европейския съюз, в която пребивавате.

11. Като потребител вие ще се възползвате от всички задължителни разпоредби на законодателството на държавата, в която пребивавате. Нищо в тези правила и условия, включително параграфът по-горе, не засяга вашите права като потребител да разчитате на такива задължителни разпоредби на местното законодателство.

12. Настоятелно ви препоръчваме да се запознаете с местните правила за движение във вашата дестинация в държавата за отдаване под наем. Допълнителна информация за държавите от Европейския съюз може да бъде намерена на

https://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm

13. Тази оферта е рекламирана от Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey TW20 9FB, която ръководи марките Enterprise, National и Alamo.