специално съобщение

Enterprise Rent-A-Car има удоволствието да обяви пристигането си в България.

Нашият ангажимент към вас
Отлично обслужване на клиентите
От 1957 г. насам клиентите ни са свикнали да очакват от Enterprise максимално качество на обслужването, независимо в кой край на света им се налага да търсят помощта ни.
Осигурявано от упълномощени служители
Служителите ни разполагат с всички пълномощия да направят каквото е необходимо, за да бъде приятно вашето преживяване с нас.
За по-добра обща ефективност
Работата на Enterprise се гради на стремежа ни да ви предоставяме най-доброто отношение цена-качество в бранша и непрекъснато да надхвърляме очакванията ви.

За Enterprise

Ние сме нови в града, но не и в бизнеса, който предоставя решения за вашите транспортни потребности.

Макар Enterprise да е нова компания за България, от 1957 г. насам ние разширяваме дейността си във всички краища на земното кълбо. Днес Enterprise е най-голямата фирма за автомобили под наем в света с над 1,2 милиона превозни средства в експлоатация. Въпреки мащабите ни ние си оставаме семейна фирма, чиято едничка цел е да надхвърля очакванията ви за обслужване и съотношение цена-качество. Доверете ни се и почувствайте сами начина, по който Enterprise поставя клиента на първо място... във всеки един момент.

 

„Грижи се най-напред за клиентите и служителите си, и печалбите няма да закъснеят.“

Този цитат принадлежи на Джак Тейлър, човекът, който основава компанията през 1957 г. и чието семейство продължава да е неин собственик и до днес. В едно-единствено изречение той обобщава рецептата за дългосрочния успех на фирмата. Вниманието ни е насочено към хората, които са най-ценни за нас – към вас, нашите клиенти, и към мъжете и жените, които се трудят ежедневно, за да ви предоставят отлично обслужване.

Упълномощени служители

Нашите служители получават необходимото обучение и инструменти за работа, но най-важното е че им предоставяме пълномощия и независимост за взимане на решения.  Ако се нуждаете от помощ или някаква грешка трябва да бъде поправена, всеки служител разполага със свободата да реши нещата на място.

Нашата история

От скромното начало през 1957 г. компанията със седем автомобила, която работи под прага за търговец на автомобили в американския Среден запад, прераства в най-голямата фирма за автомобили под наем с над 1,2 милиона превозни средства в експлоатация.

Нашата първоначална цел обаче не бе да сме най-голямата фирма в сектора, а просто искахме да удовлетворяваме потребностите на клиентите си, като им предлагаме отлично обслужване, осигурявано от служители, които са обучени и мотивирани да надхвърлят техните очаквания. Това, което ни позволи да се превърнем във фирмата, която сме днес, е придържането ни към простичка, но силна цел. С благодарност обслужваме потребностите на десет милиона клиенти в 67 държави всяка година. Зад ъгъла или в най-отдалеченото кътче на света, в квартала ви или на международното летище ние сме готови да ви предложим услугите си.