Партньорството на Enterprise и UEFA Europa League напредва с бърза крачка

С третата поредна титла за Севиля в 2016, UEFA Europa League се очертава като невероятно приключение. Безкрайно сме радостни да бъдем спонсори и да споделим всеки миг от него с най-страстните фенове по света.

Вижте официалния календар с мачове на UEFA.com, за да бъдете запознати с всичко за сезона UEFA Europa League 2016/17. 

 

ОФЕРТА - 5% НАМАЛЕНИЕ

Превърнете мача в четвъртък вечер в един дълъг уикенд! Независимо дали ще пътувате, само заради играта, или планирате да останете повече, ние сме готови на всичко, за да предоставим на всички фенове качественото обслужване, което те заслужават. С нашето намаление от 5% на всички коли под наем, бихме могли да ви вдъхновим дори да добавите още малко време към пътешествието си. Направете резервация, като попълните данните си в дясно.

 

задължително
Дата и час на взимане
задължително
Дата и час на връщане
задължително
ВЪЗРАСТ
Питаме ви за възрастта, за да определим дали отговаряте на условията за наемане на някои класове автомобили. На по-младите водачи може да бъде начислена такса.
задължително
Номер на ваучер, клиент или фирма (незадължителни)
КОРПОРАТИВЕН ПИН
За да получите достъп до вашия корпоративен акаунт, въведете първите 3 знака от името на вашата компания или ПИН код (съобщение TBD)
задължително
Недостъпно
затворено
Оставяне след работно време
Права и задължения
Офертата е валидна за поръчки на коли под наем от локациите на Enterprise Rent-A-Car в Европа и Близкия изток от 1 октомври 2015 г. до 6 юни 2018 г. включително. Посетете местния ни клон, за да проверите дали участва, преди да сте направили резервацията. Тази оферта ви носи 5% отстъпка от цената на дневните или седмични тарифи за наемане на кола към момента на резервация. Тарифите варират според локация и повече информация за тях може да намерите на сайта на Enterprise. Възможни са допълнителни такси за километраж, когато неограниченият километраж не е включен, в зависимост от локацията. Възможни са допълнителни такси при предявен иск за щети (включително защита от грабеж), задължения към трети страни и, където е приложимо - такси пътища, ДДС или данък стоки и услуги, както и такси за транзакции при кредитни и дебитни карти. За да се възползвате от тази оферта, направете резервация 24 часа по-рано. Офертата е валидна за всички класове автомобили. Отстъпката не важи за каквито и да било допълнителни разходи, които не са включени в споменатата тарифа. Наемателят е отговорен за всички последващи разходи, включително искове, гориво, разходи за наемане на детско столче, багажни кутии, устройства за навигация и т.н. Минимален допустим срок за наемане – един ден, максимален – 27 последователни дни от 24 часа. Офертата не е валидна за периоди по-дълги от 28 дни. Всички шофьори трябва да имат навършени 25 години, като лицата на възраст между 25 и 29 години могат да наемат автомобили от клас А до клас F, mini MPV или ванове. За всички останали класове автомобили, водачите трябва да имат навършени 30 години, освен ако в закона изрично не е посочено друго. Приложете клиентски номер UELFANS по време на резервацията, за да може отстъпката да влезе в сила. Офертата е в зависимост от наличните автомобили към момента на резервация. Валидни са нормалните квалификации за наемане. Възможни са ограничения от типа на отстраняване. Повече подробности може да получите, като се обърнете към местния ни офис. Тази оферта не може да се комбинира с която и да е друга промоция, оферта, намалена тарифа, предишни или съществуващи резервации. Посрещане и откарване са услуги, които подлежат на географски рестрикции. Повече информация може да получите като се обърнете към местния ни офис.