Сезонни оферти


Намерете възможно най-добрите цени на Enterprise, където и да сте по света!

10% отстъпка за пътуване в последния момент

Търсите ли пътуване в последния момент, за да изследвате красотата на Европа или екзотичния Близък изток? Не е нужно да търсите повече! С нашата сделка можете да тръгнете по широкия път и да откриете всичко, което Enterprise може да предложи. С нашата широка гама от превозни средства, включително, градски, компактни  и SUV модели, със сигурност ще намерите правилния автомобил, който да отговаря на нуждите ви.

 

Предлагаме ви 10% отстъпка за коли под наем между 17 април и 31 май в 25 държави, така че можете да спестите още повече от почивката си! Какво чакате още?

 

Резервирайте сега и се възползвайте от тази страхотна оферта, преди да е станало твърде късно. С нашата лесна резервация и отлично обслужване на клиенти можете да се отпуснете и да се насладите на пътуването си, знаейки, че сте в добри ръце.

List of Participating Countries

Europe

Albania

Austria

Bosnia and Herzegovina

Bulgaria

Croatia

Cyprus

Denmark

Greece

Iceland

Italy

Kosovo

Montenegro

North Macedonia

Poland

Portugal

Romania

Slovenia

Sweden

Switzerland

Turkey

The Middle East

UAE

Israel

Saudi

Oman

Qatar

 

Правила и условия

 

 1. Тази оферта ви дава право на 10% отстъпка от основната ставка за наемане на превозно средство [Въз основа на най-добрите дневни наемни цени на уебсайтовете към момента на резервацията] само за срока на вашата резервация за наемане на превозно средство (период на отдаване под наем).
 2. Тази оферта се предлага в участващите обекти на Enterprise Rent-A-Car в ОАЕ, Израел, Австрия, Саудитска Арабия, Оман, Катар, Дания, Швеция, Исландия, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Хърватия, Северна Македония, Румъния, Словения, Швейцария, Косово, Албания, Черна гора, Кипър, Полша, Португалия, Турция и Италия.
 3. Тази оферта е валидна за всички резервации, направени между 17 април и 31 май, и за периоди на наемане между 17 април и 31 май и не важи за периоди на отдаване под наем, надвишаващи 28 дни. 
 4. Тази оферта важи за всички класове на превозните средства, налични по времето на резервацията.
 5. Всички шофьори трябва да отговарят на изискванията за минимална възраст в държавата на взимане под наем, като възрастовите правила се различават в зависимост от държавата на взимане и ще бъдат достъпни за четене по време на онлайн резервацията
 6. Освен ако не е посочено друго, тази оферта не се прилага за никакви допълнителни начислявания, включително допълнително освобождаване от отговорност за излишък, начислявания за еднопосочно наемане, начислявания за гориво, начислявания за придружаващ шофьор и млад шофьор, наемане на допълнителни елементи, включително, но не само, детски седалки, вериги за сняг, напречни греди и навигационно ръководство. 
 7.  Услугата за взимане и оставяне е предмет на географски ограничения. Свържете се с вашия клон за отдадена под наем за повече подробности. 
 8.  Имате право да анулирате резервацията по всяко време до началото на периода на отдаване под наем, без да дължите неустойки. Ако вече нямате нужда от резервацията, молим ви да я отмените преди началото на периода на отдаване под наем.
 9. Тази оферта зависи от наличността на превозното средство и не може да се използва заедно с други промоционални оферти, намалена тарифа, предишни или съществуващи резервации. 
 10. Тази оферта и тези правила и условия са допълнение към и не заменят никакви условия на споразумението във връзка с вашия наем, който съдържа важни разпоредби, свързани с наемането на каквото и да е превозно средство, и които ще продължат да се прилагат в пълна степен за наема. 
 11. Настоящата оферта и настоящите правила и условия, както и всички спорове или искове, произтичащи от или във връзка с тях, се уреждат от законодателството на Обединеното кралство. Ако пребивавате в Европейския съюз, можете да заведете съдебно производство по отношение на тази оферта и тези правила и условия в съдилища на Обединеното кралство или съдилищата на държавата членка на Европейския съюз, в която пребивавате.
 12. Като потребител вие ще се възползвате от всички задължителни разпоредби на законодателството на държавата, в която пребивавате.  Нищо в тези правила и условия, включително параграфът по-горе, не засяга вашите права като потребител да разчитате на такива задължителни разпоредби на местното законодателство.
 13. Настоятелно ви препоръчваме да се запознаете с местните правила за движение във вашата дестинация в държавата за отдаване под наем. Допълнителна информация за държавите от Европейския съюз можете да намерите на http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 14. Тази промоция се предлага от Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FBFB