Отключете светаВъзползвайте се от изгодните цени на Enterprise, където и да отидете по света!

Unlock the World!

Отключете света

 

Готови ли сте да се впуснете в следващото си страхотно приключение? Не търсете повече, а се възползвайте от нашата изключителна оферта с отстъпка от 10% за автомобили под наем в най-различни страни по света.

 

Защо да се задоволявате с обикновеното, когато можете да изследвате необикновеното?

 

Независимо дали жадувате за целунатите от слънце плажове на Гърция, очарователните улици на Италия или идиличните пейзажи на Нова Зеландия, нашата разнообразна селекция от дестинации гарантира, че има за всеки по нещо.

 

Възползвайте се от възможността да изследвате, откривате и създавате незабравими спомени с нашата изгодна оферта за коли под наем.

 

Широката ни гама от превозни средства, включително компактни автомобили и SUV модели, означава, че със сигурност ще намерите правилната кола, която да отговаря на вашите нужди.

 

Резервирайте днес и се възползвайте от тази оферта от 22 март до 31 май в 75 държави.

 

Следващото ви приключение ви очаква – резервирайте сега и нека пътуването на живота ви започне!

В 75 държави

·         Австрия

·         Албания

·         Американски Вирджински острови

·         Аржентина

·         Армения

·         Аруба

·         Барбадос

·         Белгия

·         Белиз

·         Бонер

·         Босна и Херцеговина

·         България

·         Гватемала

·         Гвиана

·         Гренада

·         Грузия

·         Гърция

·         Дания

·         Доминиканска република

·         Египет

·         Еквадор

·         Ел Салвадор

·         Естония

·         Исландия

·         Италия

·         Йордания

·         Кайманови острови

·         Катар

·         Кипър

·         Колумбия

·         Косово

·         Коста Рика

·         Кюрасао

·         Латвия

·         Литва

·         Люксембург

·         Малта

·         Мароко

·         Мексико

·         Никарагуа

·         Нова Зеландия

·         Норвегия

·         ОАЕ

·         Оман

·         Панама

·         Парагвай

·         Перу

·         Полша

·         Португалия

·         Румъния

·         Саудитска Арабия

·         Св. Баартс

·         Северна Македония

·         Сейнт Мартен

·         Словакия

·         Словения

·         Суринам

·         Сърбия

·         Тортола

·         Тринидад и Тобаго

·         Турция

·         Унгария

·         Уругвай

·         Фарьорските острови

·         Финландия

·         Холандия

·         Хондурас

·         Хърватия

·         Черна гора

·         Чехия

·         Чили

·         Швейцария

·         Швеция

·         Южна Африка

·         Ямайка

Правила и условия

 

 • Тази оферта ви дава право на 10% отстъпка само от основната цена за наем на превозно средство [Въз основа на най-добрите дневни цени за наем на уебсайтове, направени по време на резервацията] за продължителността на вашата резервация за наем на превозно средство (Период на наемане).
 • Тази оферта е достъпна в участващите Enterprise Rent-A-Car локации в Албания, Аржентина, Армения, Аруба, Австрия, Барбадос, Белгия, Белиз, Бонер, Босна и Херцеговина, България, Кайманови острови, Чили, Колумбия, Коста Рика, Хърватия, Кюрасао, Кипър, Чешка република, Дания, Доминиканска република, Еквадор, Египет, Ел Салвадор, Естония, Фарьорски острови, Финландия, Грузия, Гърция, Гренада, Гватемала, Гвиана, Хондурас, Унгария, Исландия, Италия, Ямайка, Йордания, Косово, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Мексико, Черна гора, Мароко, Холандия, Нова Зеландия, Никарагуа, Северна Македония, Норвегия, Оман, Панама, Парагвай, Перу, Полша, Португалия, Катар, Румъния, Саудитска Арабия, Сърбия, Словакия , Словения, Южна Африка, Сейнт Мартен, Сейнт Баартс, Суринам, Швеция, Швейцария, Тортола, Тринидад и Тобаго, Турция, ОАЕ, Уругвай, Американски Вирджински острови.
 • Тази оферта е валидна за всички резервации, направени между 22 март до 31 май и периоди на наемане между 1 април и 14 юли и не важи за периоди на наемане над 28 дни.
 • Тази оферта важи за всички класове превозни средства, налични към момента на резервацията.
 • Всички шофьори трябва да отговарят на изискванията за минимална възраст за държавата, в която ще вземете под наем, Правилата за възрастта варират в зависимост от държавата, в която ще вземете, и ще бъдат достъпни за вас да прочетете по време на онлайн резервацията
 • Освен ако не е посочено друго, тази оферта не се прилага за никакви допълнителни такси, включително незадължително освобождаване от излишък, такси за еднопосочен наем, такси за гориво, такси за допълнителен шофьор и млад шофьор, наем на допълнителни артикули, включително, но не само, детски седалки, вериги за сняг, багажници на покрива и навигационни ръководства.
 • Услугата за взимане и връщане подлежи на географски ограничения. Свържете се с вашия клон за отдаване под наем за повече подробности.
 • Имате право да анулирате резервацията по всяко време до началото на наемния период без неустойки. Ако вече не се нуждаете от резервацията, ви молим да отмените резервацията преди периода на наема.
 • Тази оферта зависи от наличността на автомобила и не може да се използва заедно с други промоционални предложения, намалена цена, предишни или съществуващи резервации.
 • Тази оферта и тези правила и условия са допълнителни към и не заместват никакви условия на споразумението във връзка с вашия наем, което съдържа важни разпоредби, свързани с наемането на всяко превозно средство и които ще продължат да се прилагат изцяло за наемането .
 • Тази оферта и тези правила и условия, както и всеки спор или иск, произтичащ от или във връзка с тях, се уреждат от английското законодателство. Ако пребивавате в Европейския съюз, можете да заведете съдебно производство във връзка с тази оферта и тези правила и условия или в английските съдилища, или в съдилищата на държавата-членка на Европейския съюз, в която пребивавате.
 • Като потребител вие ще се възползвате от всички задължителни разпоредби на закона на държавата, в която пребивавате. Нищо в тези правила и условия, включително параграфа по-горе, не засяга вашите права като потребител да разчитате на такива задължителни разпоредби на местното законодателство.
 • Препоръчително е да се запознаете с местните правила за движение в страната, в която сте наели. Допълнителна информация за страните в Европейския съюз можете да намерите на http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm
 • Тази промоция се предлага от Enterprise Rent-A-Car Bulgaria