Зимна оферта


Намерете възможно най-добрите цени на Enterprise, където и да сте по света!

10% отстъпка за зимни приключения

Отдайте се на зимните приключения: Резервирайте Вашето бягство с Enterprise и спестете 10%!

 

С нашата оферта лесно ще тръгнете по открития път, възползвайки се от всичко, което Enterprise може да Ви предложи. С широката ни гама от превозни средства, включително компактни и SUV модели, със сигурност ще намерите правилния автомобил, който да отговаря на Вашите нужди. Предлагаме Ви 10% отстъпка за коли под наем между 1 ноември и 14 декември в 42 държави, така че да спестите още повече от почивката си! Защо да чакате?

 

∙ Резервирайте сега и се възползвайте от тази страхотна оферта, преди да е станало твърде късно. С нашия лесен процес на резервация и отлично обслужване на клиенти може да се отпуснете и да се насладите на пътуването си, знаейки, че сте в добри ръце.

List of Participating Countries

Австрия

Унгария

Люксембург

Холандия

Полша

Португалия

Швейцария

Египет

Йордания

Оман

Катар

Саудитска Арабия

ОАЕ

Дания

Фарьорските острови

Финландия

Исландия

Норвегия

Швеция

Естония

Латвия

Литва

Южна Африка

Албания

Армения

България

Северна Корсика

Южна Корсика

Хърватия

Кипър

Грузия

Гърция

Италия

Косово

Малта

Черна гора

Мароко

Северна Македония

Румъния

Сърбия

Словения

Турция

Правила и условия

 

 1. Настоящата оферта ви дава право на 10% отстъпка от основната ставка за наемане на превозно средство [Въз основа на най-добрите дневни наемни цени на уебсайтовете към момента на резервацията] само за срока на вашата резервация за наемане на превозно средство (период на отдаване под наем).
 2. Настоящата оферта е налична в участващите обекти на Enterprise Rent-A-Car в Австрия, Унгария, Люксембург, Холандия, Полша, Португалия, Швейцария, Египет, Йордания, Оман, Катар, Саудитска Арабия, ОАЕ, Дания, Фарьорските острови
 3. Финландия, Исландия, Норвегия, Швеция, Естония, Латвия, Литва, Южна Африка, Албания, Армения, България, Северна Корсика, Южна Корсика, Хърватия
 4. Кипър, Грузия, Гърция, Израел, Италия, Косово, Малта, Черна гора, Мароко, Северна Македония, Румъния, Сърбия, Словения, Турция
 5. Настоящата оферта е валидна за всички резервации, направени между Дати за резервация: 16 септември-14 декември Дати за наемане: 1 ноември - 14 декември и не важи за периоди на отдаване под наем, надвишаващи 28 дни. 
 6. Настоящата оферта важи за всички класове на превозните средства, налични по времето на резервацията.
 7. Всички шофьори трябва да отговарят на изискванията за минимална възраст в държавата на взимане под наем, като възрастовите правила се различават в зависимост от държавата на взимане и ще бъдат достъпни за четене по време на онлайн резервацията
 8. Освен ако не е посочено друго, настоящата оферта не се прилага за никакви допълнителни начислявания, включително допълнително освобождаване от отговорност за излишък, начислявания за еднопосочно наемане, начислявания за гориво, начислявания за придружаващ шофьор и млад шофьор, наемане на допълнителни елементи, включително, но не само, детски седалки, вериги за сняг, напречни греди и навигационно ръководство. 
 9. Услугата за взимане и оставяне е предмет на географски ограничения. Свържете се с вашия клон за отдаване под наем за повече подробности. 
 10. Имате право да анулирате резервацията по всяко време до началото на периода на отдаване под наем, без да дължите неустойки. Ако вече нямате нужда от резервацията, молим ви да я отмените преди началото на периода на отдаване под наем.
 11. Настоящата оферта не може да се използва заедно с каквато и да било друга промоция, оферта, тарифа с отстъпка, предходни или съществуващи резервации. 
 12. Настоящата оферта и настоящите правила и условия са допълнение към и не заменят никакви условия на споразумението във връзка с вашия наем, който съдържа важни разпоредби, свързани с наемането на каквото и да е превозно средство, и които ще продължат да се прилагат в пълна степен за наема. 
 13. Настоящата оферта и настоящите правила и условия, както и всички спорове или искове, произтичащи от или във връзка с тях, се уреждат от законодателството на Обединеното кралство. Ако пребивавате в Европейския съюз, можете да заведете съдебно производство по отношение на тази оферта и тези правила и условия в съдилища на Обединеното кралство или съдилищата на държавата членка на Европейския съюз, в която пребивавате.
 14. Като потребител вие ще се възползвате от всички задължителни разпоредби на законодателството на държавата, в която пребивавате.  Нищо в настоящите правила и условия, включително параграфът по-горе, не засяга вашите права като потребител да разчитате на такива задължителни разпоредби на местното законодателство.
 15. Настоятелно ви препоръчваме да се запознаете с местните правила за движение във вашата дестинация в държавата за отдаване под наем. Допълнителна информация за държавите от Европейския съюз можете да намерите на http://ec.europa.eu/transport/road_safety/going_abroad/index_en.htm. 
 16. Настоящата промоция се предлага от Enterprise Rent-A-Car UK Limited, Enterprise House, Vicarage Road, Egham, Surrey, TW20 9FB