СПОНСОРСТВО НА ЛИГА ЕВРОПА НА УЕФА


Пътуването с кола в Европа

 

Този сезон Enterprise Rent-A-Car ще заведат феновете на пътуване с кола в Европа, отбелязвайки някои от уникалните дестинации на Лига Европа на УЕФА.

Ангажирали сме победителя в Лига Европа на УЕФА и европейската футболна легенда Робин ван Перси заедно с комика и амбициозния вратар Лойд Грифит да бъдат домакини на върховното европейско пътуване с кола. Те ще поискат от футболните фенове от цяла Европа да извършат няколко предизвикателства, които ще отбележат уникалната култура на всеки град, както и възможността да завършат едно последно предизвикателство в Гданск, за да спечелят билети за Финала на Лига Европа на УЕФА през 2020 г. 

Разгледайте европейското пътуване с кола на Робин и Лойд

Фенове на Лига Европа на УЕФА – пътешествието започва тук

 

Без значение дали пътувате за мачове у дома, или при гостуване, или ако гледате напредъка на своя отбор към финала в Гданск, 200 000 превозни средства от нашия парк са на разположение да ви помогнат да създадете запомнящо се пътуване с кола за фенове от цяла Европа.

Дръжте под око календара за мачовете в UEFA.com, за да имате актуална информация за това накъде се насочват отборите и се наслаждавайте на специални оферти за наем на автомобили из Европа с нашия код за оферта UELFANS!

ОТСТЪПКА ЗА ЛИГА ЕВРОПА НА УЕФА

Насладете се на 5% отстъпка при наем на автомобил в цяла Европа.

Независимо дали се стягате за играта, или за дълго пътуване, Enterprise подкрепя феновете, за да направи пътуването им възможно най-лесно.