ОТНОСНО ENTERPRISE RENT-A-CAR

Какъв е начинът на Enterprise? Грижа за нашите клиенти, нашите общности и нашата околна среда.

Културата и упоритият труд, създали EnterpriseEnterprise Rent-A-Car, са една непрекъсната история за успеха. Нашите водещи принципи и скромно начало се въртят около персоналната честност и почтеност. Ние вярваме в постепенното укрепване на нашите общности. Обслужваме нашите клиенти сякаш са част от нашето семейство. И възнаграждаващ упорит труд. Тези неща са в сила и днес, както са били и при основаването на компанията през 1957 г. Днес нашата обширна мрежа, автомобилен парк и гама от услуги позиционират Enterprise като част от най-големия доставчик за транспортни решения в света. Ние предлагаме на нашите клиенти локални и летищни наеми на автомобили, споделяне на автомобил, наем на екзотични автомобили и наем на ванове заедно с нашата услуга Flex-E-Rent, която осигурява решения за специализирани превозни средства, включително ванове с контролирана температура и достъпни микробуси. Ние се намираме в повече от 100 държави с над 9500 офиса. Какво означава това за нашите клиенти? Ние сме там, където имате нужда от нас. Ние поемаме активна роля в устойчивостта, не само защото това е разумно за нашия бизнес, но защото вярваме, че правим света едно по-добро място за бъдещите поколения. Поради нашия размер, ние се намираме в уникална позиция да насърчаваме иновациите, проучванията и да тестваме насочени към пазара решения.

Знаехте ли че? Основателят на компанията Джак Тейлър е избрал името Enterprise в чест на самолетоносача USS Enterprise от Втората световна война, на който той е служил. Днес името "Enterprise" е синоним на лидерство и визия на бизнеса.

  • Основател Джак Тейлър
  • Път с автомобили
  • Офиси на Enterprise
  • Проучване на горива
  • CarShare
  • Автомобил на магистрала
  • USS Enterprise

ЦЕННОСТИ

9500

Enterprise разполага с повече от 9500 офиса в над 100 държави.

50MM

Enterprise обеща да засади 50 милиона дървета за 50 години.

„Първо се погрижете за клиентите и служителите и всичко останало ще последва.“

Всичко започва със седем автомобила и едно предчувствие

Визията на един човек е началото на историята на Enterprise. През далечната 1957 г. Джак Тейлър, награден с медали пилот от Втората световна война, се връща у дома с надеждата да изгради бизнес и да създаде семейство.

С помощта на уроци, научени в Американския флот – включително стойността на упорития труд, екипния дух и просто коректно отношение – Джак прегръща новаторската концепция за автомобили под наем с парк от седем автомобила.

Enterprise вече е общоизвестно име за често пътуващи и екскурзианти. Ние сме марка, която е призната за световен лидер в индустрията на автомобили под наем. Ние оценяваме нашите служители и клиенти като част от семейството. Днес Enterprise продължава да се развива успешно чрез един прост, но силен набор от убеждения да се превърне в лидер при автомобилите под наем, както и в устойчивостта и иновациите.


Двойка, която разглежда автомобил под наем