Програма Mini Lease. Без усложнения.

ИЗПИТАЙТЕ СВОБОДАТА НА АВТОМОБИЛА БЕЗ НИКАКВИ УСЛОЖНЕНИЯ.

Програма Mini Lease Ви дава най-доброто от автомобил под наем и лизинг, събрани в едно. С минимален период за наемане от 1 месец получавате:

  • Опростени фиксирани тарифи с месечни плащания
  • Лимит до 2 500 км
  • Без разходи за поддръжка, застраховка или регистрация
  • Безплатна опция за допълнителен шофьор
  • Голям избор от автомобили
 

Watch the video and discover Mini-Lease

FIND THE RIGHT CAR FOR YOU! 100% flexible and transparent

СРОК НА НАЕМА

Може да наемете автомобил от минимум 1 месец до 12 месеца. С програмата Mini Lease имате гъвкавостта да прекратявате или променяте договора си за лизинг на всеки 30 дни. Минималният период на наемане е 30 дни, след това може да върнете автомобила по всяко време, като ще бъдете таксувани само за дните, в които сте използвали услугата.

 
 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СМЯНА НА АВТОМОБИЛА

Не харесвате сегашната си кола? Имате нужда от по-голяма или по-малка? Разменете я! Имате възможност да сменяте автомобила си на всеки 30 дни. Ние ще се свържем с вас предварително, ако това е така, за да уговорим удобно време за смяна на вашия автомобил.

 

КАТЕГОРИИ АВТОМОБИЛИ

От каква кола имате нужда? С три категории автомобили, от които да избирате, със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря на вашите нужди:

Клас автомобил Мини и икономичен Компактен или среден  Стандартен и голям
       

Отговорност за щети

500 EUR

700 EUR

1200 EUR

Пълна отговорност за кражба до

500 EUR

700 EUR

1200 EUR

Безплатни км / месец

2500

2500

2500

Допълнителен шофьор (1)

Пътна помощ

Поддръжка

 

Ето как да се възползвате

1. ИЗБЕРЕТЕ КОЛА

В Enterprise rent-a-car можете да избирате от голям избор от превозни средства. От компактни градски автомобили, семейни SUV и товарни микробуси.

 

2. ИЗБЕРЕТЕ ПРОБЕГ

Mini-Lease Ви позволява да изберете предварително броя километри на месец. Ако карате още повече километри, ние ще изработим решение за Вас.

 

3. ИЗБЕРЕТЕ ПОКРИТИЕ НА ЩЕТИ

В Enterprise винаги има покритие за щети на превозни средства и основна пътна помощ.

 

4. РЕЗЕРВИРАЙТЕ И МОЖЕ ДА ПОТЕГЛЯТЕ

Резервирайте колата си директно, като използвате формата по-долу, или се обадете на +359 2 439 09 50, или изпратете имейл на corporate_sales@mirkat.bg и ние с удоволствие ще Ви помогнем да направите своята резервация. След като всичко е готово, ние ще се свържем с Вас с подробности за Вашата резервация.

 
 

ИЗБЕРЕТЕ ТИП АВТОМОБИЛ

 

Mini

Citroen C1 или подобен модел

Свържете се с нас за повече информация

2500 км/месец

СТАНДАРТНА ПЪТНА ПОМОЩ

ПОДДРЪЖКА

1x БЕЗПЛАТЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФОР


 

 

Economy

Toyota Yaris или подобен модел

Свържете се с нас за повече информация

2500 км/месец

СТАНДАРТНА ПЪТНА ПОМОЩ

ПОДДРЪЖКА

1x БЕЗПЛАТЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФОР


 

 
 

SUV

Suzuki Vitara или подобен модел

Свържете се с нас за повече информация

2500 км/месец

СТАНДАРТНА ПЪТНА ПОМОЩ

ПОДДРЪЖКА

1x БЕЗПЛАТЕН ДОПЪЛНИТЕЛЕН ШОФОР


 

 
 

Свържете се с нас за резервация?

Искате ли да разберете как можете да спестите пари с програма Mini Lease? Изпратете запитване сега и наш консултант ще се свърже с вас или ни се обадете на +359 2 439 09 50

 
 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ /FAQ/

 

Тъй като нашият автопарк се променя редовно, ние не можем да гарантираме, че конкретен модел автомобил ще бъде наличен по всяко време.


Ние гарантираме, че няма да бъдете ощетени, затова ви предлагаме кола с подобен размер и характеристики на тази, която шофирате в момента.

 

 

Трябва да сте на възраст най-малко 21 години за тип автомобили Mini и Economy, 23 години за останалите типове автомобили и да притежавате валидна шофьорска книжка от поне една година. Ако сте на възраст под 23 години, за вашия наем ще се прилага такса за млади шофьори от 108 €/месец. Това излиза по 3,60 €/ден.
Приемат се само оригиналните шофьорски книжки.

 

Това трябва да бъде лицето, което наема колата или упълномощен допълнителен шофьор, посочен в договора.

 

 

Ограниченията за километри са максимално допустимите километри преди да се наложат допълнителни такси.


Ако надвишите ограничението за километри в договора за наем, ние ще начислим такса от 0,072 €/км. Ако шофирате по-малко, ние не възстановяваме суми.

 

 

Свържете се с нашия екип, за да обсъдим новата ви дата на връщане и ние ще променим договора. Тъй като вашето споразумение е на месечна база, в края на месеца може да финализирате наема си с еднодневно предизвестие.

 

 

В края на всеки месец сте свободни да смените колата си, просто се свържете с нас, за да можем да ви съдействаме. Ако желаете да смените с по-голям или по-малък автомобил от този, с който сте в момента, цената просто ще бъде коригирана спрямо тарифата за избраната кола.

 

 

Можете да използвате дебитна или кредитна карта, за да платите за вашия наем. В брой и предплатени кредитни карти не се приемат за депозит.


Ние пазим вашия депозит като предварително оторизация, при връщане на автомобила депозитът се възстановява. Обикновено ще видите сумата обратно в акаунта си в рамките на 10 работни дни, но при някои обстоятелства може да отнеме повече време.  Ако имате някакви проблеми, най-добре е да се свържете директно с банката си.