Нашият Стандарт за грижа

 

Всичко, което правим, го правим според нашия Стандарт за грижа.

Обещаваме да сте на първо място с изключително обслужване на клиенти и превозни средства, които се поддържат и почистват според нашите висококачествени стандарти.

Ние непрекъснато правим иновации, за да помогнем за придвижването на света напред – включително нови начини да се погрижим за вас, така че да можете да тръгнете по пътя с увереност, независимо къде ви отведе животът.

За да превърнем това обещание в реалност, нашите местоположения за отдаване под наем се ръководят от следните най-добри практики.

Complete Clean Pledge

Чистите превозни средства винаги са били приоритет. Чрез Complete Clean Pledge® подобрихме нашите практики за почистване на превозните средства и клоновете ни, така че да можете да се чувствате уверени всеки път при всяко отдаване под наем.

Complete Clean Pledge

Силно автоматизирани трансакции

Искаме процесът по отдаване под наем да бъде възможно най-интуитивен и лесен. Затова увеличаваме усилията си да предоставим високотехнологични и силно автоматизирани цифрови инструменти, които осигуряват по-малко контакти, без да бъде засегната услугата.

Low Touch Transactions

Отлично обслужване на клиенти

Отличното обслужване на клиентите започва с изслушване. Отделяме време, за да разберем нуждите ви, за да можем да предложим най-доброто решение. Вниманието към нашите клиенти е това, което ни направи глобален лидер в мобилността. Клиентите идват при нас и остават с нас, защото винаги се стремим да предоставим изключително и персонализирано изживяване.

Поддръжка на превозните средства и безопасност

Нищо не е по-важно от безопасността на нашите клиенти. Следваме или превишаваме указанията на производителя за смяна на гуми и масло, за да гарантираме, че изживяването ви е безопасно и без проблем.

Vehicle Maintenance

Визуална проверка на всяко превозно средство  

Като част от нашия Стандарт за грижа ние извършваме финална проверка на качеството на всяко превозно средство преди всяко наемане. Тази допълнителна стъпка включва документиране на състоянието на превозното средство преди всяко отдаване под наем, което ви предоставя спокойствие, за да можете да се съсредоточите върху пътя пред вас.